На Тернопільщині чоловік завдав близько 40 ножових поранень собі та своїй дружині

В одному із сіл Борщівського району Тернопольської області чоловік через ревнощі наніс своїй дружині та собі близько сорока ножових поранень, подружжя перебуває у реанімації. Про це повідомляє прес-служба поліції області.

Інцидент стався близько 18:30 понеділка, 18 лютого. До поліції та швидкої зателефонували родичі потерпілої. За їхніми словами, ввечері додому прийшов чоловік сестри і почав з'ясовувати з нею стосунки.

Як з'ясували правоохоронці, чоловік через ревнощі не раз піднімав руку на дружину. Після останніх побоїв 24-річна потерпіла потрапила до лікарні, а щодо нападника відкрили кримінальне провадження. Однак притягнути дебошира до відповідальності так і не вдалося, оскільки той поїхав на заробітки до іншої країни.

Повернувшись додому днями, чоловік відразу ж пішов розбиратися до жінки, яка від нього з трьома дітьми переїхала до батьків. "Остання відмовлялася розмовляти з благовірним, тому він приклав до горла предмет, схожий на ніж, і повів її в невідомому напрямку... Правоохоронці, які приїхали на місце події, пішли шукати подружжя. Зі сторони поля вони почули крики жінки. Коли підійшли, то побачили потерпілу з ножовими пораненнями. Чоловік кілька разів ударив ножем у ділянку живота і себе..." - сказано в повідомленні.

Нападника спіймали, обох доправили в реанімацію. За попередніми даними, під час сварки чоловік завдав близько двадцяти ударів жінці в живіт, грудну клітку, передпліччя і проникальний у селезінку. Приблизно стільки ж разів він встиг вдарити себе.

Цей факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 121 частина 1 КК України - "Умисне тяжке тілесне ушкодження".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення