На Тернопільщині в електрощитовій згоріла дитина

 Depo

Чотирнадцятирічний хлопчик згорів живцем в електрощитовій в Чорткові

"На території недіючої хімчистки в електрощитовій горить дитина - таке повідомлення на лінію "102" о 18:10 надійшло надійшло від диспетчера чортківських рятувальників, - розповідають поліцейські. -Нещасний випадок внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.115 ч.1 ККУ."

При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що 14-річний восьмикласник разом з п'ятьма неповнолітніми товаришами (2004-2005 років народження) на території недіючої хімчистки грали хованки. Місце, яке обрали для розваг хлопчики, було огороджене, але не охоронялося.

У ході гри школярі зайшли в приміщення електрощитової. Одного з хлопчиків вдарило струмом. Він загинув на місці нещастя, бо через тіло школяра пройшла висока напруга. Діти стверджують, що двері були відчинені.

Хто відповідатиме за смерть неповнолітнього, встановить слідство. З'ясовуватимуть правоохоронці, чому вхід до щитової був не замкнутий. Правоохоронці звертаються до батьків, щоб вони відповідально ставились до виховання своїх дітей та контролювали їх поведінку, провели з ними пізнавальні бесіди, пояснили, що проникати в місця, не призначені для ігор, не завжди безпечно

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення