На Тернопільщині вчителька молодших класів стала наркодилером

 СЕГОДНЯ

У Борщові двоє місцевих жителів – вчителька молодших класів і безробітний організували наркобізнес. Пара реалізовувала амфетамін по 300 гривень за один грам.

"Про "бізнесменів" поліцейським повідомили місцеві жителі ще на початку року. До обов'язків жінки входили розфасовка і зберігання амфетаміну, а її спільник шукав клієнтів і передавав товар", – повідомляє тернопільська поліція.

Також наркоторговці працювали дистанційно, через так звані "закладки". Жінка в певні місця ховала пакет з дозою, потім повідомляла про схованку покупцям, і вони забирали товар, залишаючи в зазначеному місці гроші.

Судячи з фото, педагог загортала наркоту в вирвані сторінки зі шкільних зошитів, що, ймовірно, вивело шукачів на її слід.

Під час чергової "закладки" вчительку зловили оперативники. Обох наркодилерів затримали і помістили в ізолятор тимчасового тримання.

Поліцейські вже відстежили клієнтів, які отоварювалися у жителів Борщова. Зараз встановлюються шляхи надходження товару на територію Тернопільської області.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення