На Тернопільщині виявили мертвою трьохмісячну дитину

 Канал 112

У Тернопільській області виявили мертвою трьохмісячну дитину. За висновками медиків, причиною її смерті є удушення м'якими тканинами. Про це повідомляє прес-служба місцевої поліції.

Згідно з повідомленням, трагедія сталася в ніч на 15 лютого у с. Біла. Батьки прокинулися вранці і побачили свою трьохмісячну доньку мертвою.

За їхніми словами, ввечері вони погодували дитину і поклали спати. Колиска немовляти стояла поруч із їхнім ліжком. Коли вранці прокинулися, то дитина лежала на боці, але її тіло було холодним. Вони викликали швидку допомогу, проте лікарі констатували смерть

За їхніми словами, ввечері вони погодували дитину і поклали спати. Колиска немовляти стояла поруч із їхнім ліжком. Коли вранці прокинулися, то дитина лежала на боці, але її тіло було холодним. Вони викликали швидку допомогу, проте лікарі констатували смерть.

"Після проведеної судово-медичної експертизи стало відомо, що причина смерті дівчинки - асфіксія - удушення м'якими тканинами. Ймовірніше за все, дитина у сні притулилася до подушки або ковдри", - зазначили у поліції.

При цьому зауважується, що сім'я, в якій трапилося лихо, благополучна. Подружжя орендувало будинок у селищі. Жінка перебувала у декреті, а чоловік працював

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення