На Тернопільщині ворожка, знімаючи "пороби", видурила у жінки 180 тисяч гривень

Шахрайка-ворожка, знімаючи "пороби", видурила у жительки Тернопільського району 180 тисяч гривень. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Значну суму грошей за допомогу у "розв’язанні" особистих проблем перерахувала незнайомці жителька Тернопільського району. Проте очікуваного результату не отримала і звернулась за допомогою до співробітників поліції.

"Жінка в месенджері Telegram побачила оголошення про надання послуг із вирішення особистих проблем шляхом зняття "поробів". Написала незнайомці, яка пообіцяла їй допомогти. Спілкувалиcя вони упродовж трьох місяців онлайн. "Ворожіння" відбувалося в декілька сеансів, кожен з яких коштував якусь певну суму грошей. В результаті жителька Тернопільського району перерахувала шахрайці 180 тисяч гривень", - йдеться у повідомленні.

Поліцейські застерігають жителів області бути пильними та не довіряти незнайомцям, які пропонують послуги ворожіння, зняття "поробів" та "очищення карми". У жодному разі не перераховуйте їм гроші та не оплачуйте сумнівні послуги. Немає магічної пігулки, яка вирішить всі ваші проблеми та відверне життєві негаразди. Тим паче, це не зробить фейкова особа з Інтернету. Розміщуючи такі оголошення, шахраї мають на меті одне – виманити у вас лише гроші.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення