На трасі Одеса-Київ далекобійник вбив проститутку, яка чіплялась до нього, пропонуючи інтим

 Думская

Далекобійника підозрюють у вбивстві 28-річної мешканки Полтави, тіло якої знайшли біля відстійника для фур на трасі Одеса-Київ. Небіжчицю було виявлено вдень 13 червня. Джерела журналістів повідомляють, що далекобійник зізнався у скоєному і дає свідчення.

Затримали його, коли чоловік встиг доїхати до Львівської області. А труп виявили на 425 кілометрі траси Одеса-Київ, у лісосмузі за дев'ять метрів від дороги.

Підозрюваний — 40-річний житель Хмельницького. Він зупинився на заправці в Нерубайському, де й познайомився з убитою. За його словами, жінка сама залізла в кабіну його вантажівки, не питаючи дозволу.

Це не завадило їм надалі разом випивати. Фігурант стверджує, що жінка після цього почала роздягатися і чіплятися до нього, пропонуючи інтим. Далекобійник кілька разів сильно штовхнув її в бік спального місця. Він не виключає, що міг зачепити шию, після чого нова знайома впала і почала хрипіти.

Уже наступного дня фігурант виявив її мертвою. Він не придумав нічого кращого, ніж від'їхати на 50 км і залишити тіло в лісосмузі.

Чоловікові вже повідомили про підозру в умисному вбивстві (ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення