На Україну насувається похолодання: які області приморозить

Погода в Україні зміниться кілька разів протягом найближчих днів. Якщо на Різдво до нас прийде циклон, то буквально на наступний день опади минуть, а замість - прийдуть морози. Лютих мінуси синоптики Українського гідрометцентру поки не обіцяють, але морозно буде до кінця цього тижня і на початку наступного.

8 січня погода зміниться. Опади ймовірні хіба на північному сході і півдні. Температура на півдні та сході від +2 до +5 градусів, вночі 0... +3 (в Криму +8+10, вночі +4+6). На інших територіях протягом доби від -1 до +2. Все ще буде сильний вітер

У суботу, 9 січня, температура знизиться на 1-2 градуси по всій країні. На сході будуть дощі з мокрим снігом, а на півдні - дощі. Знову буде дути сильний вітер.

У Києві без опадів, вдень -1... +1, вночі від -2 до -4 морозу.

Неділя, 10 січня, принесе денний "мінус" вже майже по всій країні: протягом дня від 0 до -5 градусів, лише на півдні вдень +1+4, вночі +1... -2 градуси. Опади малоймовірні, а вітер стихне.

У Києві 10 січня вдень 0... -2, вночі -2... -4 морозу.

11 січня температура буде практично без зміни, хіба на півночі і заході стане на 1-2 градуси свіже. Опади у вигляді дощу з мокрим снігом можливі на Закарпатті та в південних областях, сильного вітру не очікується.

У Києві температура протягом доби -2... -4, без опадів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення