На Україну насувається потужний шторм

Сьогодні, 23 грудня, Україну накриють сильні дощі з мокрим снігом і штормовим вітром. У Карпатах очікується істотне ускладнення погодних умов — хуртовини і ожеледь. Про різке погіршення погоди в Україні повідомили в прес-службі ДСНС і Укргідрометцентру.

Рятувальники попередили українців про сильні дощі в західних областях країни 23 і 24 грудня. Погіршення погоди буде супроводжувати сильний вітер з поривами 15-20 м/с, у високогір’ї Карпат — 25-28 м/с.

За прогнозом синоптиків, у понеділок, 23 грудня, дощі накриють всю територію України, крім східних областей. Температура повітря і в денний, і в нічний час переважно буде триматися на відмітках +4...+6°С.

Погода в Україні

У вівторок, 24 грудня, погодна ситуація практично не зміниться. Дощі прийдуть і на схід країни. Заморозків не передбачається.

У середу, 25 грудня, погода в Україні буде залишатися по-осінньому дощовою. Правда, температура повітря почне опускатися — вдень до +3...+5°С, вночі стовпчики термометрів наблизяться до нуля.

У четвер, 26 грудня, в Україні як і раніше дощитиме. Вдень і вночі у всіх регіонах очікуються опади. Температура — плюсова.

Похолодання в Україну прийде 27-28 грудня. В кінці тижня очікуються морози, сніг і ожеледь. За прогнозом синоптиків, на Новий рік погода буде по-справжньому зимовою і сніжною.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення