На Україну насувається ураган

Погода в Україні у понеділок, 10 лютого, буде відносно теплою (в середньому до +1...+8°), проте прогнозується штормовий, місцями ураганний вітер й сильні опади.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомила синоптк Наталія Діденко. Вона зазначила, що з початком тижня в країну завітає нова хвиля потепління.

До +8° вдень очікується на заході. У східній частині буде холодніше, 0...-5°. Вночі на сході, в Запорізькій і в Дніпропетровській областях варто чекати сильного морозу в -10...-18°.

"В Україні 10 лютого вітер розгуляється не просто до сильного, а навіть до дуже сильного, до 15-25 м/с; а на заході, а особливо в Карпатах – до 30 м/с і навіть більше", – уточнила Діденко, нагадавши про небезпеку лавин у горах.

"Атмосферний фронт із заходу принесе в наші західні області, на Вінничину і в північну частину дощ і мокрий сніг. Опади більш імовірні вдень чи ввечері понеділка. У Карпатах – значні опади", – розповіла синоптик.

У Києві прогнозується дуже сильний вітер. Разом зі штормовим південно-західним вітром, додала Діденко, прийде потепління, вночі "вже слабенький мінус", а вдень до +5°.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення