На Україну насуваються грози, сильні дощі та шквали: які області заливатиме

В Україні в найближчі кілька днів буде шквальна погода, з дощем та грзами. Такий прогноз дали синоптики Українського гідрометцентру і синоптик Наталка Діденко.

За даними Наталки Діденко, в четвер, 30 квітня, дощі і грози можливі на заході, півночі та місцями в центральних областях. Переважно буде тепло (+20+25), але місцями на південному узбережжі - від +12 до +14, а на заході +16+19 тепла.

"На півдні і на сході, в більшості центральних областей переважатиме суха погода. Хіба в Одеській області очікується дощ", - пише синоптик, додаючи, що вітер буде помірним.

У Києві в останній день квітня очікуються періодичні дощі, а подекуди грози. Буде тепло (+20+24 градуси), 1 травня в столиці похолодає, а 4-5 числа знову прийде потепління.

1 травня трохи холодніше стане у Київській та Чернігівській областях (+16+19), а от Луганська поб'є рекорди - від +24 до +26 тепла.

У суботу, 2 травня, на заході і півночі знову потеплішає, а ось грози з дощами поширяться вже майже всю територію країни, крім сходу. Тут буде сухо і навіть жарко.

3 травня знову похолодає в західному регіоні та на Одещині (+14+19). До гроз приєднається сильний вітер.

А ось 4 травня дощова погода накриє вже всю країну (крім Луганщини). На заході похолоднішає до +12+16 градусів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення