На вболівальника "Ліверпуля" у Римі напали з арматурою

 СЕГОДНЯ

На вболівальника "Ліверпуля" напали перед матчем-відповіддю півфіналу Ліги чемпіонів проти "Роми", інформує Mirror. Дивіться онлайн "Рома" – "Ліверпуль" на нашому сайті у вигляді текстової трансляції. Напад на Карла Джонсона стався, коли він повертався до готелю з одного з пабів Риму. Він ішов з другом, коли невідомий налетів на нього з невеликою арматурою. Джонсон отримав кілька синців, але йому вдалося втекти.

Як зазначається, поки невідомо, чи стався напад на футбольному ґрунті.

При цьому обстановка в Римі перед матчем-відповіддю, на відміну від гри в Ліверпулі, коли сталося багато заворушень, поки дуже спокійна і доброзичлива. Нагадаємо, що перед першою грою в Англії на іншого вболівальника "Ліверпуля" – 53-річного Шона Кокса – напали з ножем. Він досі перебуває у відділенні інтенсивної терапії, і його довелося вводити в стан медикаментозної коми.

Гру-відповідь у Римі відвідають близько 5000 уболівальників "Ліверпуля". Влада італійської столиці направили на забезпечення їхньої безпеки 1200 поліцейських. У цьому питанні місцеві правоохоронні органи співпрацюватимуть з британськими колегами.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення