На весіллі у Києві гість вбив брата нареченої

Подія трапилась на вулиці Туполєва Святошинського району столиці. Конфлікт виник під час святкування весілля: двоє гостей посварилися, у результаті чого один з них вдарив 24-річного опонента в голову. Правоохоронці розслідують обставини інциденту. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва

До територіального управління поліції надійшло повідомлення заявників, що після святкування весілля вони виявили брата нареченого без ознак життя. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група району та головного управління поліції. За вказаною адресою правоохоронці виявили тіло 24-річного уродженця Київщини.

Відомості про подію слідчим відділом Святошинського управління поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Після проведення судово-медичної експертизи правоохоронці з’ясували, що причиною смерті хлопця є удари тупим предметом.

Під час комплексу оперативно-розшукових заходів, спрямованих на встановлення особи, причетної до побиття чоловіка, поліцейські затримали зловмисника. Ним виявився 32-річний киянин, який раніше не притягувався до кримінальної відповідальності.

Чоловік повідомив слідчим, що під час святкування весілля родички між ним та братом нареченого виник словесний конфлікт. У розпалі сварки киянин наніс молодшому опоненту удар кулаком у голову, від чого той впав на асфальт.

За словами підозрюваного, після вибачення молодики продовжили святкування. Вже наступного дня родичі потерпілого виявили його у ліжку мертвим.

Слідчий відділ Святошинського управління поліції перекваліфікував подію на ч. 1 ст. 119 (Вбивство через необережність) Кримінального кодексу України. 32-річному киянину повідомлено про підозру. На час слідства чоловіка відпустили під особисте зобов’язання. Фігурантові загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення