На виборах мера Дніпропетровська призначено другий тур, у першому лідирує Вілкул - ЦВК

 Гордон

На виборах мера Дніпропетровська в першому турі представник Опозиційного блоку, екс-регіонал Олександр Вілкул набрав 37,94% голосів, представник партії УКРОП, народний депутат Борис Філатов - 35,78%. Такі дані оприлюднені на сайті Центральної виборчої комісії.

У Дніпропетровську офіційно призначений другий тур виборів міського голови. На третє місце вийшов представник партії "Громадянська сила" Загід Краснов, за якого проголосували 12,42%, За ним - Максим Курячий від Блоку Петра Порошенка (4,81%) і Анатолій Крупський від "Відродження" (2,02%).

Всього на місце Дніпропетровського міського голови претендували 31 кандидат. Соціологи, які проводили екзит-пол Студії Савіка Шустера, також прогнозували другий тур в Дніпропетровську, з цими ж учасниками, але з іншим співвідношенням результатів. За їхніми даними, лідирував Філатов з результатом близько 41,6%, а Вілкул повинен був набрати 32%.

25 жовтня в Україні пройшли вибори місцевої влади. Вони не відбулися в включеному Росією Криму, а також в окремих районах Донецької та Луганської областей, які знаходяться під контролем проросійських бойовиків угруповань "ДНР" і "ЛНР". Крім того, голосування так і не почалося в Маріуполі і Красноармійську Донецької області, де виникли проблеми з бюлетенями

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення