На виборах у Києві плануються провокації - МВС

 РБК

Певні політичні сили за сприяння ЗМІ та спостерігачів готують зрив виборів у Києві. Про це в суботу заявив керівник МВС України в Києві Олександр Терещук на прес-конференції.

Ми маємо інформацію про те, що певні політичні сили із залученням представників ЗМІ та спостерігачів спробують зірвати виборчий процес на деяких дільницях", - зазначив Терещук, кажучи про майбутні вибори в Києві.

Крім того, за словами головного столичного міліціонера, "різні інсинуації" очікуються від радикалів, які розгорнули "тарифний майдан" біля будівлі уряду України.

"Біля Кабміну проводяться мирні масові акції, в тому числі і "тарифний майдан", де також можливі різні інсинуації з боку провокаторів", - зазначив Терещук.

Однак він підкреслив, що правоохоронці вживають додаткові заходи безпеки у зв'язку з можливими провокаціями. За його словами, "міліція готова до забезпечення правопорядку в день голосування і буде жорстко реагувати на всі правопорушення".

За правопорядком у столиці в день виборів, 25 жовтня, будуть стежити 5 тис. правоохоронців, у тому числі представники Національної академії внутрішніх справ України, Національної гвардії і добровольчих батальйонів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення