На відомого українського телеведучого скоєно замах: що відомо

У ніч на неділю, 3 березня, невідомий чоловік напав на відомого одеського телеведучого, журналіста «Думської ТВ» Олександра Новицького.

Як повідомляють колеги Новицького, близько 00:30 журналіст допомагав своїй дружині паркувати машину у дворі будинку на вулиці Левітана. Несподівано до нього підійшов незнайомий чоловік, який заявив: «Я буду тебе вбивати і кінчати». Відразу після цієї заяви він поліз в бійку.

Журналіст захищався від нападника газовим балончиком і травматичним пістолетом.

За підсумками бійки обидва учасники отримали поранення різного ступеня тяжкості. Новицького доставили в Єврейську лікарню, де він кілька годин перебував у стані шоку. У нього були проблеми з промовою і тремор, які пройшли тільки після медикаментозного заспокійливого.

«Під час розвантаження машини до журналіста і його дружини підійшов невідомий і став погрожувати. Журналіст попередив його, що застосує травматичний пістолет, але на нападника це не подіяло. В результаті застосування засобів самооборони нападник отримав пошкодження стегна. Обидва були доставлені в лікарню», – повідомили в поліції.

Правоохоронці також з’ясували, що нападник був сильно п’яний і зараз не може пояснити свої дії.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення