На Вінниччині абсолютно твереза жінка зарізала співмешканця, який допік її побутовими проблемами (Фото)

У селі Новоселиці на Вінниччині жінка зарізала співмешканця, а потім сама зателефонувала до поліції. Вона не планувала здаватися поліції, а навпаки - намагалась видати вбивство чоловіка за самогубство. Речовий доказ – ніж – зловмисниця сховала на кухні. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Вінницької області.

"Близько 23:20 години до поліції звернулась 62-річна жінка та повідомила, що її співмешканець вчинив самогубство. За словами заявниці, мертвим вона виявила чоловіка у кімнаті, коли прийшла додому", - йдеться у повідомленні.

Прибувши на місце злочину, поліцейські на тілі 48-річного чоловіка виявили проникаючі ножові поранення в ділянці грудної клітини та черевної порожнини.

На підставі зібраних речових доказів на місці злочину та проведених слідчих дій поліцейські встановили, що чоловіка вбила його співмешканка. Сховане на кухні знаряддя злочину поліцейські вилучили.

Як з’ясувалось, між потерпілим та затриманою виник побутовий конфлікт, під час якого жінка кілька разів вдарила чоловіка ножем.

Наразі підозрювана затримана в процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Слідчі готують матеріали для оголошення їй про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Такий злочин карається ув’язненням терміном до 15 років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення