На Вінниччині батько ґвалтував малолітню доньку

На Вінниччині чоловік систематично ґвалтував малолітню доньку (ч. 4 ст. 152, ч. 2 ст. 156 КК України). Про це повідомили у пресслужбі Вінницької обласної прокуратури.

Слідством установлено, що 53-річний житель однієї із територіальних громад Вінницького району навесні минулого року зі своєю малолітньою донькою поїхав до своєї матері у село, де залишилися на ніч. У нього виник злочинний умисел, спрямований на вчинення стосовно доньки дій сексуального характеру.

"З метою задоволення власної статевої пристрасті, використовуючи при цьому її вік, вразливий стан малолітньої особи та довірливе ставлення до себе, як до батька, розуміючи, що його дії здатні спричинити моральну та фізичну шкоду розвитку малолітньої та сформувати у неї аморальні погляди, переконавшись у відсутності сторонніх осіб, діючи всупереч загально прийнятим моральним принципам, користуючись своїми віковими та фізичними перевагами, зґвалтував доньку. У подальшому, з метою задоволення власної статевої пристрасті, восени минулого року він вчинив стосовно доньки розпусні дії сексуального характеру шляхом фізичного її розбещення", - повідомили у прокуратурі.

Наразі чоловікові вручено повідомлення про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених ч. 4 ст. 152, ч. 2 ст. 156 КК України. Слідчим суддею задоволено клопотання слідчого, погоджене прокурором, та до підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

У разі доведення винуватості чоловіка в судовому порядку йому загрожує покарання у виді позбавленням волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення