На Вінниччині чоловік скоїв розбійний напад на касира

Працівники поліції Вінниччини у столиці затримали підозрюваного у вчиненні розбійного нападу на касира одного з приватних акціонерних товариств. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області

У грудні 2014 року зловмисник, погрожуючи пістолетом, забрав з каси 75 тисяч гривень. Затриманим виявився колишній працівники цього ж товариства. За клопотанням слідчих днями суд йому обрав запобіжний захід – тримання під вартою.

Наприкінці грудня 2014 року до хмільницьких правоохоронців звернулась касир приватного товариства із заявою про вчинення розбійного нападу. Жінка повідомила, що близько 11.35 у приміщення, де розташована каса прийому платежів, зайшов невідомий чоловік, та погрожуючи пістолетом, забрав з каси 75 тисяч гривень. Своє обличчя нападник до очей прикрив светром.

Як розповів начальник Хмільницького відділення поліції Дмитро Руденко, за допомогою відеозапису з камер відеоспостережень працівники поліції встановили особу, яка може бути причетною до даного злочину. Ним виявися колишній працівник цього ж товариства, який з місця злочину втік на автомобілі «Volkswagen Golf».

Чоловік був оголошений у розшук. Вжитими оперативними та розшуковими заходами працівники поліції затримали підозрюваного у столиці, де він переховувався від слідства.

Було встановлено, що до злочину чоловік готувався заздалегідь. Оскільки він працював на товаристві, добре знав план приміщення та графік роботи каси. Обравши час, коли в касі найбільші грошові надходження, він здійснив напад.

Днями оперативники затримали правопорушника у столиці. Йому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст. 187 КК України (розбій). За такий злочин передбачено до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Суд затриманому обрав запобіжний захід – тримання під вартою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення