На Вінниччині чоловік убив у день весілля дружину, з якою виховав 6 дітей (фото)

На Вінниччині чоловік забив до смерті дружину у день одруження. Після скоєного заховав тіло вбитої жінки на території сусіднього домоволодіння у закинутому колодязі. Про випадок повідомляють у Відділі комунікації поліції Вінницької області.

"20 жовтня 2022 року під час святкування одруження між чоловіком та жінкою виникла суперечка. У ході конфлікту чоловік руками та ногами наніс дружині біля 10 ударів по різних частинах тіла, які для неї виявились смертельними. Увечері тіло вбитої засуджений виніс у сусідський двір та заховав його у колодязі. Щоб приховати сліди злочину та відвести від себе підозру, зловмисник повідомив дітям, що мати вранці поїхала у справах до Харкова", - йдеться у повідомленні.

Слідчі також встановили, що зловмисник з потерпілою довгий час проживали у цивільному шлюбі та виховували шестеро дітей. Після початку війни вони з Харківщини приїхали на Вінниччину до Шаргородської громади.

Шаргородський районний суд визнав винним 47-річного обвинуваченого у чиненні особливо тяжкого злочину та присудив йому максимально можливий термін позбавлення волі - 15 років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення