На Вінниччині чоловік задушив пенсіонерку, а труп викинув у криницю (відео)

На Вінниччині чоловік задушив пенсіонерку, а тіло кинув у криницю. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Вінницької області.

Повідомлення про зникнення 88-річної місцевої жительки надійшло до поліції від її племінника – будинок жінки був закритий ззовні, а її самої ніде не було. Відразу працівники поліції почали пошуки пенсіонерки. За кілька годин службовий пес знайшов тіло жінки в колодязі у закинутому домоволодінні за 250 метрів від її будинку.

У загиблої були виявлені тілесні ушкодження, а в її помешканні сліди крові. Судово-медична експертиза показала, що пенсіонерку задушили.

У результаті проведених слідчо-оперативних заходів поліцейські встановили особу зловмисника, причетного до вбивства жінки – 60-річного раніше судимого жителя цього ж села, та затримали його за місцем мешкання. Попередньо встановлено, що фігурант задушив пенсіонерку та заволодів її майном.

Дії підозрюваного слідчі кваліфікували за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення