На Вінниччині дві молодиці пограбували хлопця

Підозрюваних у розбої затримали протягом декількох годин після звернення потерпілого 3 липня до поліції. Правопорушницям, які підсипали у напій потерпілого невідому речовину та, скориставшись його безпорадністю, привласнили його цінні речі, оголошено про підозру. Вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області

3 липня близько першої години дня до поліції із заявою про злочин звернувся 24-річний вінничанин. Потерпілий розповів, що близько опівночі до нього прийшла знайома зі своєю подругою. Протягом години вони разом розпивали енергетичний напій, після чого він опинився у безпорадному стані, чим скористалися зловмисниці. Дівчата зняли з нього золотий ланцюжок, забрали грошові кошти в сумі 750 доларів США, мультиварку, праску, ноутбук та три пари кросівок.

За словами начальника Лівобережного відділення поліції Романа Андрущака, проведеними розшуковими заходами протягом декількох годин поліцейські затримали правопорушниць. До вчинення злочину виявились причетні 19 та 20-річна вінничанки, раніше вже судимі за крадіжки.

З’ясувалося, що одна із дівчат відвернула увагу господаря квартири, тим часом інша підсипала йому у пляшку з напоєм невідому речовину, після чого потерпілий не пам’ятав, що з ним відбувалося.

Привласнені речі зловмисниці здали до ломбарду.

Наразі працівники поліції перевіряють затриманих на причетність до інших злочинів.

Зловмисницям оголошено про підозру, вони затримані в процесуальному порядку та перебувають в ізоляторі тимчасово тримання до обрання міри запобіжного заходу.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України. Такий злочин карається позбавленням волі на строк до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення