На Вінниччині місцевий підірвав двох людей

Вночі 26 грудня 28-річний місцевий житель конфлікт з товаришами вирішив «врегулювати» за допомогою ручної гранати. У результаті вибуху постраждали двоє чоловіків. Один з них під час надання медичної допомоги помер у лікарні. Про це повідомляє Нацполіція

Близько 2.30 до поліції надійшло повідомлення з лікарні про те, що до реанімаційного відділення в важкому стані з осколковими пораненнями були госпіталізовані двоє жителів села Садки. Один з них під час надання медичної допомоги помер.

Опитавши очевидців події, слідчо-оперативна група встановила, що чоловіки постраждали у результаті вибуху гранати на подвір’ї у 28-річного місцевого жителя.

Як розповів начальник Могилів-Подільського відділу поліції Юрій Левицький, попередньо, господар будинку, на подвір’ї якого сталась трагедія, запросив до себе в гості товаришів. Під час застілля між чоловіками неодноразово виникали словесні конфлікти, причини яких ніхто з присутніх не пам’ятає. Коли гості вийшли на вулицю, господар будинку виніс гранату та погрожував її підірвати. Двоє з чоловіків намагалися його заспокоїти та забрати небезпечний предмет у нього з рук. Цього їм зробити не вдалось – боєприпас вибухнув. Травмувались 25 та 28-річні місцеві жителі. Під час надання медичної допомоги у реанімації молодший з чоловіків помер.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення