На Вінниччині після серії самогубств підлітків повісилась молода вчителька

 Канал 24

У Погребищі Вінницької області після кількох самогубств у цьому маленькому містечку повісилась 22-річна вчителька, яка нещодавно вийшла заміж.

Зазначається, що менше ніж за місяць у Погребищі сталося одразу три самогубства підлітків. Місцеві жителі ще тоді забили на сполох

Проте у містечку знову сталось самогубство. Цього разу із життя пішла 22-річна Віта Воловикова, яка працювала вчителькою. Жінка недавно вийшла заміж за місцевого, який є рідним дядьком третьої жертви самогубства – Вадима Протопіша.

Останнім часом, за словами мешканців, Віта пережила декілька стресових ситуацій. Дівчина дуже мріяла про дитину, у вересні завагітніла, але плід завмер. Це могло підірвати її стан. Додались і сімейні негаразди із чоловіком. Скоріш за все, пишуть ЗМІ, всі ці фактори й призвели до самогубства.

Дівчина повісилась у гаражі. Біля неї було дві записки. В одній Віта просила вибачення за цей фатальний крок, в іншій – нікого не звинувачувати у її смерті.

На тілі ознак насильницької смерті не виявили, наразі відкрито кримінальне провадження за фактом умисного вбивства із позначкою "самогубство".

Нагадаємо, у Погребищі Вінницької області менше ніж за місяць сталося одразу три самогубства підлітків. Хлопці закінчили життя самогубством без видимих причин. Вчителі у школі говорять, що це секта, де проводяться маніпуляції над дітьми, і там впливають на їхню свідомість.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення