На Вінниччині викрили шість підпільних цехів з виробництва алкоголю (фото)​

Масштабне виробництво та збут контрафактної підакцизної алкогольної продукції блокувала Служба безпеки України у кількох регіонах країни. Злочинці виготовляли до 2 тонн підробки, а щомісяця збували фальсифікату на 10 мільйонів гривень. Про це повідомляє пресцентр СБУ.

Зазначається, що незаконний бізнес організував мешканець Вінниці і дев’ятеро його спільників. Зловмисники облаштували шість підпільних цехів на території власних домогосподарств та в орендованих складських приміщеннях у Могилів-Подільському районі Вінниччини. Товар виробляли в антисанітарних умовах із сировини невідомого походження. Підробку ділки збували через власний інтернет-сайт як продукцію відомих брендів по всій Україні. Замовлення доправляли клієнтам поштою, а також на власному автомобілі.

“Орієнтовна вартість вилученого алкоголю становить майже 10 млн грн”, — інформують в СБУ.

Додається, що у межах кримінального провадження, відкритого за ч. 1, 2 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) та ч. 3 ст.190 (шахрайство, вчинене у великих розмірах, або шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки) Кримінального кодексу України, тривають слідчі дії.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення