На Вінничині бійцівські собаки загризли пенсіонерку

 Intermarium

Страшна смерть 72-річної пенсіонерки в селі Вовчинець Козятинського району змусить правоохоронців змінити ставлення до скарг на власників бійцівських собак. Залишені без нагляду два стаффордширські тер’єри серед білого дня 15 лютого до смерті загризли літню жінку.

Як повідомляють у відділі комунікацій ГУНП Вінницької області, в місцевій поліції про жахливу ситуацію дізналися о 16.20 від медиків швидкої допомоги. Вони прибули на виклик, але лише констатували смерть пенсіонерки від укусів собак.

Коли в Вовчинець виїхала слідчо-оперативна група, то вона з’ясувала, що жінку односельці побачили біля її будинку. Судячи з усього, два стаффорда накинулися на пенсіонерку, коли та вийшла в свій двір з дому. Відомо, що жінка загинула до приїзду швидкої.

В той момент господарів тварин вдома не було. Їх стали розшукувати вже після смерті жінки. Нібито глава сімейства знаходиться в лікарні, а дружина поїхала його відвідати …

За даним фактом поліцією внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.115 КК України. В ході слідства будуть з’ясовані всі обставини смерті жінки.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення