На "випадковій" зустрічі Путіна з народом засікли снайпера (фото, відео)

У мережі оприлюднили нове відео з нібито випадкової зустрічі президента Росії Володимира Путіна з народом у місті Череповець.

Зазначалося, що він раптово наказав зупинити авто й вийшов до людей. Однак насправді в цей час на даху будівлі сидів, прицілившись у натовп, снайпер, людей оточили співробітники ФСО, а вулиці патрулювали поліцейські. Відео із закулісся заходу опублікував у Twitter Roustem Adagamov.

"Як була організована випадкова зустріч Путіна з жителями Череповця: "Володимир Володимирович раптом наказав зупинити машину і вийшов до людей...". На даху снайпер, народ під конвоєм ФСО привели на місце", – йдеться в повідомленні.

Люди знову почали критикувати президента Росії за таку "посилену" охорону. А деякі навіть задалися питанням, мовляв, чому снайпер "втратив такий момент".

"Нехай приїде на ринок Садовод раптово і вийде до людей. Все інше – постановка для лошариків","Людей із довколишніх будинків відселили? Вікна замурували?", " "Нет слов", "Снайпер наскільки добре сидить, не промахнешся навіть із рогатки", "Гнида", "Він знає, що це двійник. Ну або його переконали в цьому", "На пахана бронежилет одягли?" – коментують користувачі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення