На в'їздах до Києва задіяна пожежно-рятувальна техніка

 Канал 112

Через акції протесту на кожному пункті в Бориспільському, Броварському, Житомирському, Одеському та Ковельському напрямках задіяно 5 одиниць пожежно-рятувальної техніки . Про це повідомляється на офіційному сайті МВС України.

"Всього з Головного управління ДНСН України в м. Києві задіяно 5 одиниць пожежно-рятувальної техніки по 1 одиниці на кожному пункті в Бориспільському, Броварському, Житомирському, Одеському та Ковельському (Гостомельському) напрямках, а також задіяні близько 25 чоловік особового складу", - сказано в повідомленні.

Через акції протесту в'їзди до столиці вранці 24 січня частково перекрили. ДСНС звернулися до водіїв з проханням враховувати цю ситуацію при плануванні маршрутів їх руху. За інформацією Укравтодору, зараз частково обмежено рух у напрямку доріг Київ-Чернігів, Київ-Харків, Київ-Одеса, Київ-Чоп та Київ-Ковель.

За словами кореспондента "112 Україна", який знаходиться на Бориспільській трасі, мітингувальники залишаються на місцях і продовжують палити шини.

"Уже 5-ту годину триває акція. З 8 до 9 ранку рух було трохи затруднено в напрямку Києва. Зараз рух по трьох смугах вільний. Люди продовжують залишатися тут, продовжують палити шини, але ситуація поки залишається спокійною", - повідомляє кореспондент.

Метою даних акцій протесту є прийняття законопроекту №5567 про врегулювання транзиту, тимчасового ввезення автомобілів з іноземною реєстрацією для особистого користування. Нова редакція передбачає пом'якшення умов пересування на автомобілі з іноземною реєстрацією

Нагадаємо, 22 грудня 2016 року в Києві автомобілісти частково перекрили вулицю Грушевського з вимогою притягнути увагу до законопроекту №5567 про врегулювання транзиту. За словами учасників мітингу, документ дозволить водіям законно їздити на автомобілі з іноземною реєстрацією за певну плату.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення