На вокзалі в Києві орудують банди кишенькових злодіїв

 СЕГОДНЯ

Протягом дня київські оперативники викрили три угруповання кишенькових злодіїв, які "працювали" в місцях масового скупчення людей. Про це повідомили в прес-службі Нацполіціі Києва.

Їх цікавили гаманці і гаджети, які неуважні пасажири вокзалу або відвідувачі закладів швидкого харчування залишали без нагляду. Перший дует зловмисників потрапив в поле зору правоохоронців на площі Вокзальній. Правоохоронці помітили підозрілих чоловіка і жінку і вирішили їх перевірити. В ході огляду у них виявили гаманець з грошима та банківською карткою на ім'я іншої жінки.

Гаманець повернули законній власниці. Злочинцями є уродженці Закарпатської області.

Через кілька годин оперативники затримали ще трьох жителів Закарпаття, 1981, 1999 і 2001 років народження. У кишені одного з них правоохоронці виявили чужий мобільний телефон. Гаджет вони вкрали у ресторані швидкого харчування на вулиці Георгія Кірпи

З іншого закладу харчування на тій же вулиці оперативники вивели третє угруповання зловмисників із Закарпаття, 1974, 1982, 1997 і 2002 роках народження. У них виявили гаманець з грошима та банківськими картками киянина. Відомості про події внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Після отримання показань, затриманих відпустили.

Нагадаємо, раніше ми писали, що останнім часом в Києві – справжнє засилля кишенькових злодіїв. Експерт надав рекомендації, як поводитися в натовпі, щоб не стати жертвою злодіїв

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення