На Волині чоловік влаштував бійку з поліцейськими через маску

У Луцьку чоловік влаштував бійку з поліцейськими через відсутність маски в супермаркеті, внаслідок чого одного правоохоронця доправили до лікарні. Про це повідомляє поліція Волинської області.

Інцидент стався напередодні пообіді. Патрульні приїхали на виклик про конфлікт між заявником та працівниками супермаркету на вулиці Конякіна.

На місці патрульні встановили, що "заявник перебував в супермаркеті без засобів індивідуального захисту, тому працівники супермаркету відмовили йому в обслуговуванні".

"Поліцейські повідомили чоловікові про те, що він порушує встановлені карантинні норми. Однак, останній не припинив правопорушення. Більше того – чинив опір патрульним, шарпав формений одяг, зірвав шеврон, рацію та боді-камеру. Внаслідок сутичок, один із патрульних звернувся до медичного закладу", - зазначили правоохоронці.

Зазначається, що "35-річний чоловік приїхав до магазину на автомобілі Mercedes-Benz S 350".

Оскільки в діях особи були виявлені й ознаки кримінального правопорушення за ст. 342 (Опір працівникові правоохоронного органу) КК України, патрульні на місце події викликали слідчо-оперативну групу Луцького відділу поліції.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення