На Волині хвора жінка побила 12-річну дівчинку: місцеві кажуть про десятки нападів, копи бездіють

У містечку Рожищі Луцького району 12-річну дівчинку до синців побила місцева мешканка, яка часто поводить себе агресивно. Про кричущий випадок у Facebook розповіла мати потерпілої дівчинки.

"2 червня приблизно о 16.00 ця особа напала на мою 12-річну дочку. Напала ззаду, схопила за волосся і почала бити по голові. Дитина кричала, а вона ще й висловлювалася нецензурною лексикою. Дитину врятували перехожі. Відомо, що це не перший випадок, і дана особа скоїла вже не один напад як на дітей, так і на дорослих", - розповіла Валентина Лукаш і закликала постраждалих від дій агресорки звертатись до поліції.

На Волині хвора жінка побила 12-річну дівчинку

Виявилось, що за кілька днів до інциденту ця ж жінка побила ще одну дівчинку. Про безліч випадків потерпілі написали у коментарях.

Поліцейські відкрили кримінальне провадження за фактом нанесення тілесних ушкоджень дитині. Про це пише місцеве видання Район.Рожище. Як повідомили працівники поліції, до них надійшла також колективна заява від мешканців будинку, де проживає жінка. Сусіди обурені її поведінкою. У поліції просять жителів Рожища, які також стали жертвою цієї особи, звернутися із відповідною заявою у відділ поліцейської діяльності.

У коментарях місцеві жителі і очевидці численних інцидентів вказують, що у жінки є донька і син. Донька Оксана, яка сама боїться неадекватну матір, намагалась покласти її на лікування у психіатричну лікарню. За словами її родичів, ці спроби виявились марними:

"Її футболять то в лікарню, то в поліцію, то в міську раду. Дочка хотіла влаштувати її у клініку, але нема місця. До себе забрати не може, бо боїться".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення