На Волині офіцера засудили до 9 років в'язниці за вбивство солдата

 Канал 112

У Волинській області старшого лейтенанта однієї з військових частин засудили до 9 років тюрми за вбивство солдата. Про це на своїй сторінці в Facebook військовий прокурор Західного регіону України Олег Сенюк.

Наголошується, що цей інцидент стався восени 2014 року. За інформацією Сенюка, на виході з приміщення казарми танкового батальйону між двома бійцями виник конфлікт через особисті неприязні відносини. В результаті чого один з них наніс товаришу по службі один цілеспрямований удар колото-ріжучим предметом в грудну клітку. Отримана травма потерпілого виявилася несумісна з життям.

"Тому за вчинене офіцер отримав по заслугах - 9 років позбавлення волі. І буквально вчора, 17 липня, Касаційний кримінальний суд у складі Верховного суду підтримав позицію військової прокуратури Луцького гарнізону, залишивши без змін вирок суду першої та постанову суду апеляційної інстанцій, і повністю відмовив у задоволенні касаційної скарги захисника обвинуваченого", – йдеться у повідомленні.

Сенюк додав, що перше рішення про засудження військовослужбовця Ковальський районний суд Волинської області взяв ще 30 травня 2016. Потім, в листопаді того ж року Апеляційний суд Волинської області залишив без змін вирок місцевого суду.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення