На Волині розбійники у масках напали на підприємця та його сім'ю

Учора, 1 червня п’ятеро невідомих у масках ввірвалися до будинку 47-річного підприємця, мешканця Луцького району та застосовуючи насильство до нього та членів його сім’ї, заволоділи грошима, ювелірними виробами та ноутбуком. Поліція розшукує зловмисників.

Близько 23 години, на подвір’ї будинку, розбійники вдарили по голові господаря після чого зв’язали його та проникли в будинок. У помешканні правопорушники зв’язали його 42-річну дружину та 23-річну дочку, 6-річного сина закрили у ванній кімнаті.

Погрожуючи фізичною розправою господарям розбійники заволоділи ювелірними виробами та грошами в сумі: 70 тис. євро, 200 тис. доларів, 15 тис. грн., 100 тис. злотих, ноутбуком марки «Dell Inspiron» після чого втекли. Загальна сума завданих збитків становить 7 млн. грн.

«Відомості внесені до журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України», – повідомив Олег Кічук, керівник Луцького відділення поліції ГУНП у Волинській області.

Правоохоронці проводять всі необхідні заходи спрямовані на розшук та затримання зловмисників.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення