На Волині серед білого дня викрали людину (відео)

23 квітня, в Луцьку на проспекті Соборності група зловмисників викрала чоловіка. Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Волинській області

Зловмисники накинули на голову 55-річному жителю обласного центру мішок, силоміць затягнули його в автомобіль та повезли в невідомому напрямку. Але співробітники карного розшуку волинської поліції оперативно встановили місце перебування правопорушників та затримали їх. За фактом викрадення людини слідчі розпочали кримінальне провадження.

«Правопорушників затримали менше ніж за годину. Троє з них - жителі Києва 43, 30 та 23 років, один – 31-річний лучанин. За фактом викрадення людини розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 5 років позбавлення волі», – зазначив начальник головного управління Національної поліції у Волинській області Петро Шпига.

Поліцейські також вилучили у правопорушників два автомобілі. Проводиться досудове розслідування в ході якого будуть встановленні всі обставини кримінального правопорушення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення