На Волині школярки побилися через коментар в соцмережах

 СЕГОДНЯ

На Волині дві учениці побилися біля школи на очах у однолітків. Свідки замість того, щоб зупинити бійку, зняли все на мобільні телефони. "Сьогодні" з'ясували, хто ці дівчата і чому посварилися, затіявши бійку.

Очевидці кажуть: так дві колишні подруги з'ясовували стосунки. Вчителі кажуть, що бійки на порозі школи не бачили, тому що билися дівчата після уроків. В результаті – постраждала семикласниця. А та, хто била, – старше на 3 роки. Їй – 15. Навчається в Ковелі. Педагоги кажуть, що раніше ні з ким не конфліктувала. Вчителям вона зізналася, що викликала на розмову колишня подруга через образливі коментарі в соцмережах. Бити не планувала, але не втрималася. Адже та образила її батьків.

Батьки обох дівчат написали пояснювальні записки директорам шкіл. До поліції ніхто наразі не звертався. Але правоохоронці вже знають про бійку.

Оскільки дівчата неповнолітні, за їх дії відповідатимуть батьки. Максимум їм загрожує адмінштраф за неналежне виховання – 85 гривень.

Нагадаємо, в лютому цього року в Ладижині в одній зі шкіл між двома учнями сталася бійка. В результаті 12-річний хлопчик отримав розрив селезінки.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення