На Волині вдома заживо згоріли маленькі діти (фото)

У четвер, 27 лютого, в селі Білашів на Волині 6-річний Максим і його 2-річна сестра Злата заживо згоріли під час пожежі в дерев'яному будинку.

Трагедія сталася близько другої ночі, коли їх 23-річна мати на пару хвилин залишила дітей на свою 14-річну сестру і вирушила до сусідів, повідомили на сайті Національної поліції.

Вогонь спалахнув, коли підліток пішла до сестри. Попередня причина займання – порушення правил безпеки при використанні пічного опалення.

У селі не можуть повірити в те, що трапилося, і позитивно відгукуються про родину, йдеться в сюжеті 24 Каналу. Вчителька місцевої школи розповіла, що за день до трагедії маленький Максим був у неї на підготовчому уроці.

"Ось його зошит, ми ще тільки вчора писали з ними цифри. Дуже гарні були враження про маму, дитина доглянута, чиста, згадував завжди свою сестричку, емоційний був, любив співати. Ніколи не скаже, що в родині якісь проблеми були" , – зазначила Людмила Сідлярук.

Правоохоронці почали з'ясовувати обставини трагедії. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею "злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною" і статті "порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення