На західному кордоні з початку року виявили понад тисячу нелегалів

З початку цього року на кордоні з країнами Європейського Союзу, Республікою Молдова та Республікою Білорусь виявили понад тисячу незаконних мігрантів. Про це повідомляє іпресслужба Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Так, в Західному регіональному управлінні Державної прикордонної служби України, що охороняє кордон з країнами Європейського Союзу, Республікою Молдова та Республікою Білорусь підвели підсумки зимового "туристичного сезону".

"З початку року персоналом Західного регіонального управління виявлено 1 199 незаконних мігрантів, з них: 75 осіб намагалися здійснити незаконний перетин кордону, ще 1124 особи затримано за порушення правил перебування на території України", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що за цей період також вилучено 226 одиниць зброї, 300 штук боєприпасів.

"Припинено незаконне переміщення товарів на суму понад 22,2 мільйона гривень та вилучено 31 одиницю автомобільного транспорту, як засіб їх переміщення", - зазначається у повідомленні.

Також, аналітики регіонального управління зазначають, що дана тенденція по збільшенню потоку є характерною щороку, оскільки чимало громадян України слідує саме у цей період на відпочинок до країн Європейського Союзу, а також значна кількість наших співвітчизників та туристів з Європи їдуть до України у цей час.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення