На Закарпатті 14-річна дівчинка попросила поліцейських захистити її від матері

 СЕГОДНЯ

Нечуваний приклад жорстокого поводження з дитиною розбурхав жителів Закарпаття. Мати била, душила, кусала, лупила чобітьми по обличчю 14-річну дочку за будь-яку провину: грубо очищену картоплю або невимитий підлогу. Днями, вся в синцях і саднах, дівчинка прийшла просити допомоги у поліцейських.

"Її мати – мешканка с.Ключарки Мукачівського району сама виховує 5 дітей, троє з них – від різних чоловіків. Старшій дочці 14 років, наймолодшій – 4. Жінка ніде не працює, живе на соціальні виплати і любить випити. За словами дівчинки, мати била тільки її. Молодших братів і сестер не чіпала. Зате старшої дочки дістається за все. Мати часто била дитину кулаками, могла навіть душити або кусати", – повідомляє закарпатська поліція. Дівчинка, за словами односельців, дуже хороша, слухняна, виконує будь-які доручення, легко йде на контакт. Поліцейські вже влаштували дитину в дитячий притулок у смт. Батьово Берегівського району.

Зараз вирішується питання про позбавлення матері батьківських прав і притягнення до кримінальної відповідальності за знущання над власною дитиною.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення