На Закарпатті десятки будинків опинилися у воді (фото)

У Закарпатській області внаслідок рясних дощів, підняття рівня ґрунтових вод і захаращеності стоків трапилися локальні підтоплення домогосподарств.

Як розповіли в пресслужбі ДСНС, рятувальники 12 разів виїжджали для допомоги населенню під час яких було відкачано 1 455 куб. м води.

Найбільше випадків зафіксовано в Ужгороді – 2 підвальні приміщення житлових будинків, 3 домогосподарства і Мукачівському районі – 2 цокольні приміщення житлових будинків. По одному випадку підтоплень підвальних і цокольних приміщень зафіксовано в м. Виноградів Берегівського району, с. Колочава Колочавська ТГ Хустського району та м. Тячів.

Крім того, рятувальники відкачували воду зі стічних канав та придорожніх каналів в с. Лучки Мукачівського району та с. Вільхівка Хустського районів, щоб в подальшому уникнути підтоплення дощовими водами житлових будинків.

За інформацією басейнового управління водних ресурсів річки Тиса, відбулося підтоплення заплавних сільгоспугідь і пасовщ в населених пунктах Вільхівка, Н. Болотне, Кам'янське, Заріччя, Дюла, Стеблівка і с. Сокирниця.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення