На Закарпатті дівчинка врятувала від загибелі молодшого брата

На Закарпатті восьмирічна Іванка з села Синевир Міжгірського району врятувала від загибелі на пожежі свого молодшого братика. Про це повідомляють у ДСНС.

За словами дівчинки, близько восьмої вечора, коли вони разом з братом дивилися по телевізору мультфільми, вона відчула в будинку їдкий запах диму, який миттєво поширювався. Побачивши полум'я в сусідній кімнаті, школярка зрозуміла, що горить їхній будинок. З кожною хвилиною ставало все важче дихати, вогонь відрізав шлях до евакуації через двері. Але дівчинка не розгубилася, відчинила вікно, зняла москітну сітку і, підхопивши братика на руки, вибралися назовні.

Незабаром на допомогу дітям прийшли односельці: одні заспокоювали, інші дзвонили пожежникам і рідним. Коли

Коли почалася пожежа, мами і старшого брата не було вдома. Також відомо, що в момент прибуття вогнеборців полум'я охопило майже весь дах будинку. І рятувальникам знадобилося близько двох годин для повної ліквідації пожежі.

Наразі постраждала багатодітна сім'я живе у рідних, але вони впевнені, що зовсім скоро зможуть повернутися до рідного дому, адже за відновлення їхнього будинку взялися всім селом.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення