На Закарпатті екстрено закрили "швидку" через коронавірус

У 16-ти працівників станції Закарпатського територіального центру екстреної медичної допомоги, які пройшли тестування методом ПЛР, виявлено COVID-19, через що станцію тимчасово закрили. Про це розповіли в Мукачевській міській раді у Facebook. Крім того, також коронавірус виявлений у трьох контактних осіб.

"У 16-ти з 25 працівників станції екстреної медичної допомоги Закарпатського територіального центру екстреної медичної допомоги, які пройшли тестування методом ПЛР, виявлено COVID-19. Також коронавірус виявлений у трьох контактних осіб" – йдеться в повідомленні.

Як проінформували в міськраді, комісією ТЕБ та НС було ухвалено рішення прийняти негайно всіх необхідних заходів для локалізації вогнища захворювання та недопущення поширення коронавірусної інфекції на території Мукачівської ОТГ. Працівники швидкої відправлені на самоізоляцію, усі вони пройдуть в найближчі дні ПЛР-тестування. Поки не будуть відомі результати досліджень, станція швидкої медичної допомоги тимчасово закрита.

Повідомляється, що керівництву Закарпатського територіального центру екстреної медичної допомоги доручено забезпечити надання невідкладної медичної допомоги місцевим жителям.

Мукачево є другим містом в Закарпатській області за кількістю випадків коронавірусу – у 375 закарпатців підтверджений COVID-19.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення