На Закарпатті контрабандисти перевозили цигарки у тракторі, що належить родині депутата

Правоохоронці на Закарпатті з'ясували, що трактор, який перевозив контрабандні цигарки, належить члену родини місцевого депутата. Про це повідомляє прокуратура області.

Слідчий суддя Ужгородського міськрайонного суду задовольнив клопотання слідчого, погоджене прокурором прокуратури Закарпатської області, щодо накладення арешту на більш ніж 20 тисяч пачок сигарет і транспортний засіб, в якому їх перевозили. Також задоволено клопотання щодо узаконення проведених невідкладних слідчих дій, повідомили у пресслужбі прокуратури Закарапстької області.

Під час слідства було документально підтверджено, що конфіскований транспортний засіб належить члену родини одного з депутатів Виноградівської районної ради.

Йдеться про факт виявлення 31 серпня поблизу україно-румунського кордону трактора марки ДТЗ з напівпричепом, у якому був 41 пакунок із сигаретами без акцизних марок. У транспортному засобі також знайшли саморобні дерев’яні перекидні містки, які, ймовірно, планували використати для подолання контрольно-слідової смуги.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення