На Закарпатті легковик зніс двох пенсіонерок: одна померла, інша в реанімації (фото)

На Закарпатті водій автомобіля Skoda Octavia здійснив наїзд на двох жінок-пішоходів. Від отриманих травм 73-річна жінка померла на місці події, 62-річна пенсіонерка знаходиться в реанімації. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в області.

Повідомляється, що 6 лютого, о 19:30, на лінію "102" надійшло повідомлення про те, що в селі Дулово Тячівського району сталася дорожньо-транспортна пригода.

Слідчо-оперативна група з’ясувала, що 53-річний водій автомобіля марки Skoda Octavia, рухаючись в напрямку села Теребля, у селі Дулово на вулиці Вайди здійснив наїзд на двох жінок-пішоходів. Від отриманих травм 73-річна жінка померла на місці події. Інша потерпіла - 62-річна пенсіонерка, доставлена до реанімаційного відділення Тячівської районної лікарні.

Вказано, що водія транспортного засобу теж госпіталізовано. Автомобіль поміщено на спецмайданчик Тячівського відділку поліції.

Зазначається, що попередня правова кваліфікація події – частина 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели до смерті потерпілого).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення