На Закарпатті патрульні побили подружню пару

У Закарпатській області трьох співробітників поліції підозрюють у побитті подружньої пари із застосуванням спеціальних засобів. Про це повідомляє Державне бюро розслідувань.

За попередньою інформацією, 7 січня в.о. заступника командира взводу Управління патрульної поліції в Закарпатській області спільно з колегою по службі здійснювали патрулювання в місті Мукачеве та зупинили автомобіль Citroen, в якому знаходилися троє пасажирів.

При цьому в.о. заступника командира без попередження неправомірно застосував сльозоточиву речовину Терен-4 до одного з пасажирів автомобіля, після чого повалив потерпілого на землю і ногами наносив удари по тілу.

"Через п'ять хвилин на місце події прибули ще двоє патрульних і приєдналися до побиття громадянина. Один з правоохоронців завдав удар ногою в живіт дружині пасажира, яка вийшла з автомобіля. В результаті побиття потерпілі отримали тілесні ушкодження", - йдеться в повідомленні.

Зараз в.о. заступника командира взводу патрульної поліції і двоє його підлеглих відсторонені від служби. Вирішується питання про обрання щодо них запобіжного заходу. Їм повідомили про підозру в перевищенні влади, що супроводжувалося насильством і застосуванням спеціальних засобів (ч. 2 ст. 365 КК України).

У разі доведення провини, підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення