На Закарпатті підстрелили дитину

 Канал 24

У неділю, 28 травня, в лісі біля села Поточок Хустського району Закарпаття чоловік, який займався незаконним полюванням, пострілом із мисливської рушниці поранив хлопчика, що збирав гриби.

Про це повідомляє прес-служба поліції Закарпаття.

Про подію до поліції сповістив лікар приймального відділення Хустської рай лікарні. Він розповів, що карета швидкої медичної допомоги доставила до них пораненого хлопчика.

Потерпілим виявився 9-річний мешканець Поточка. Лікарі діагностували в дитини вогнепальне наскрізне поранення лівого передпліччя. На щастя, воно виявилося не важким, і після надання медичної допомоги хлопчика відпустили додому.

Поліції хлопчик пояснив, що його поранили в лісі поблизу рідного села, де він збирав гриби. Дитина сказала, що бачила в лісі чоловіка з рушницею.

Особу ймовірного стрільця поліція встановила. Ним виявився 47-річний житель с. Поточок. Ймовірно, чоловік займався в лісі незаконним полюванням, здійснив постріл із мисливської рушниці (зброя офіційно зареєстрована) й випадково влучив у хлопчика, що збирав неподалік гриби,

– мовиться у повідомленні поліції.

Правоохоронці додали, що сам підозрюваний все заперечує, натомість стверджує, що пострілів не здійснював.

Поліція вилучила в чоловіка мисливську рушницю "ІЖ" 12-го калібру та 6 патронів. Зброю скеровано на експертизу.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ст.128 Кримінального кодексу України (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення