На Закарпатті п'яний чоловік облив бензином сина і підпалив його

 УНН

П'яний батько облив бензином сина на Закарпатті. Під час бійки від сигарети, яку курив батько, загорівся одяг. 21-річний потерпілий з 50% опіками тіла був доставилений в реанімацію. Щодо 42-річного батька поліція почала кримінальне провадження. Про це поінформували у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Уночі в поліцію м. Хуст надійшло повідомлення від лікарів про те, що "швидка" доставила молоду людину з термічними опіками тіла. Справою зайнялася слідчо-оперативна група.

Як з'ясувала поліція, 21-річний потерпілий проживає в с.Березова Хустського району. Увечері у нього виник конфлікт з батьком. Останній, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, облив сина бензином. Далі вони стали битися і впали на землю. Одяг на обох загорівся, ймовірно, від сигарети, яку курив батько.

Сам батько обгорів менше, а ось у сина 50% опіки тіла, він лежить в реанімації.

Поліція під процесуальним керівництвом прокуратури за цим фактом розпочала кримінальне провадження ст.121 ч.1 КК (умисне тяжке тілесне ушкодження). Вирішується питання про обрання 42-річному зловмиснику запобіжного заходу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення