На Закарпатті правоохоронці виявили в’єтнамський "десант" (фото)

Співробітники оперативно-розшукового відділу Чопського загону спільно з працівниками Національної та патрульної поліції Закарпатської області на околиці села Котельниця Воловецького району виявили п’ятьох осіб азіатської зовнішності. Про це повідомляє Держприкордонслужба України.

Трьох чоловіків та двох жінок висадили з легкового автомобіля в лісі на околиці села Котельниця. Вони мали з собою ідентифікаційні картки громадян В’єтнаму, у двох також були закордонні паспорти.

"З’ясувалося, що усі іноземці перебувають на території України понад дозволений термін. Під час опитування громадяни пояснили, що прибули у 2019 році в Одесу з метою тимчасового працевлаштування та подальшого виїзду до країн Західної Європи", – зазначають у відомстві.

Правопорушників передали працівникам Державної міграційної служби для складання відповідних документів та притягнення до відповідальності.

Розшукуються особи, причетні до можливої спроби переправлення громадян В’єтнаму через державний кордон України до країн Євросоюзу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення