На Закарпатті прикордонники з гонитвою затримали громадянина РФ (фото)

У Закарпатській області прикордонники Чопського загону затримали громадянина Російської Федерації, який намагався незаконним шляхом потрапити до Словаччини. Про це повідомляє Держприкордонслужба.

Зазначено, що невідомого виявили в лісі 11 вересня близько полудня, поблизу населеного пункту Княгиня Великоберезнянського району. У той момент, коли чоловіка помітив прикордонний наряд, він якраз намагався подолати загороджувальний паркан.

"Побачивши військовослужбовців, чоловік кинувся навтіки. Його зупинили за кількасот метрів від державного кордону за допомогою службового собаки. Він намагався чинити опір, але був затриманий. При собі утікач мав паспорт громадянина Росії і розповів, що мав намір дістатися до Великобританії в пошуках кращих умов життя", - йдеться в повідомленні.

Росіянина доставили до прикордонного підрозділу. Його притягнуть до адміністративної відповідальності за статтями про незаконне перетинання або спробу незаконного перетинання державного кордону України та злісну непокору законному розпорядженню або вимозі військовослужбовця або працівника Державної прикордонної служби (ч.1 ст.204-1, ст.).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення