На Закарпатті судять бандитів, які викрали родину з двома дітьми

На Закарпатті бандити взяли в заручники родину іноземців, серед яких було двоє дітей. Зловмисників затримали. Організатором банди виявився місцевий депутат. Наразі досудове розслідування завершено. Обвинуваченим загрожує до дванадцяти років ув’язнення. Про це повідомляє Нацполіція.

Зазначається, що учасники угруповання напали на родину іноземних туристів, відібрали 7 тисяч доларів США, документи, одяг та мобільні телефони.

Аби громадяни не звернулися в поліцію після розбійного нападу, їх силою відвезли до підвального приміщення та утримували проти їхньої волі. Серед «заручників» були й двоє малолітніх дітей.

Одному з потерпілих вдалося втекти та звернутися по допомогу до поліцейських. На момент його звернення вже готувалась спецоперація по затриманню учасників злочинної групи та визволенню людей.

11 грудня 2019 року оперативники Управління стратегічних розслідувань в Закарпатській області Нацполіції, слідчі Перечинського відділу поліції спільно з прокурорами Ужгородської місцевої прокуратури за участю спецпризначенців КОРД та роти особливого призначення поліції затримали всіх фігурантів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення