На Закарпатті у ДТП постраждали 9 людей, з них троє дітей (фото)

Жінка за кермом автомобіля на Закарпатті виїхала на зустрічну смугу руху на дорозі і врізалася в інший автомобіль, внаслідок ДТП дев'ятеро людей, з них троє дітей, постраждали. Про це повідомляє з посиланням на пресслужбу ГУНП у Закарпатській області.

Аварія сталася 19 січня близько 17:30. На місці події поліція з’ясувала, що ДТП з потерпілими сталася на відрізку автодороги "Мукачево - Рогатин - Львів" неподалік від села Горбок.

Попередньо встановлено, що 32-річна жителька міста Чоп на автомобілі Кіа Rіо, здійснюючи обгін попутного авто Volvo, виїхала на смугу зустрічного руху та допустила зіткнення з автомобілем Renault, під керуванням 56-річного жителя села Арданово Іршавського району. Один з автомобілів з’їхав у кювет.

"У результаті ДТП до Іршавської ЦРЛ доставлено водійку автомобіля Кіа Rіо, двох її малолітніх дітей, віком 5 і 9 років та ще одного пасажира легковика. Також за меддопомогою звернулися водій автомобіля Renault та четверо його пасажирів, серед яких одна – неповнолітня", - повідомили у поліції.

Попередня правова кваліфікація події – стаття 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху з потерпілими. У справі триває досудове розслідування.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення