На Закарпатті від переохолодження рятували чеську туристку

 СЕГОДНЯ

Рятувальники Закарпаття вчора, 6 травня, шукали іноземну туристку. Як стало відомо, в районі гори Великий Верх Воловецького району, під час проходження туристичного маршруту Боржавською гірською полониною погіршилося самопочуття 58-річної туристки з Чеської Республіки.

"Про це рятувальників у телефонному режимі повідомила її супутниця. Також вона дала і орієнтовні координати їх місцезнаходження. Для проведення пошуково-рятувальних робіт були створені дві групи. Всього в пошуково-рятувальній операції брало участь 10 осіб і дві одиниці спецтехніки", – повідомляють у ДСНС.

Рятувальники рухалися в двох напрямках. Пошуково-рятувальні роботи ускладнювалися поганими погодними умовами: туман, шквальний вітер і сильний дощ.

Через 2,5 години після сигналу рятувальники знайшли потерпілу туристку в без тями в районі гори Великий Верх. Жінці було надано долікарську медичну допомогу, потім її транспортували в с. Пилипець Міжгірського району, де передали працівникам екстреної медичної допомоги. Потім іноземку, з попереднім діагнозом "переохолодження", доправили до Міжгірської ЦРЛ.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення